Waterdichting, herstelling en bescherming
van beton en metselwerk

In 1912 had bouwkundig ingenieur Edward H. Canon er geen idee van dat zijn THORO-producten een belangrijke bijdrage zouden leveren bij de vorming van de belangrijkste producent van gespecialiseerde bouwmaterialen. Zijn bedrijf, Standard Dry Wall Crafts, had een duidelijk doel : een oplossing bieden voor problemen in de bouwindustrie en dit met kwalitatief hoogwaardige producten. Standard Dry Wall Crafts evolueerde naar Thoro System Products, een bedrijf dat onverkort kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel bleef voeren. Het doel van THORO is door de jaren heen echter niet veranderd – het wereldwijd aanbieden van innovatieve en doeltreffende oplossingen in de bouwindustrie.

THORO


Om aan de specifieke eisen van de eindgebruiker te kunnen voldoen voorziet THORO de markt van een ruim gamma van producten voor de waterdichting, herstelling en bescherming van beton en metselwerk. De kwaliteit en waarde van de THORO producten wordt wereldwijd erkend en vindt zijn toepassing in een verscheidenheid van prestigieuze gebouwen.

Gebruiksvriendelijk


Eenvoudige meng- en applicatiemethodes zorgen ervoor dat de THORO producten efficiënt kunnen gebruikt worden.

Officieel erkend


De THORO producten zijn universeel erkend door internationaal gerespecteerde, keuringsorganismen in landen als Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, België, Spanje, Frankrijk, de V.S.A en andere.

Kwaliteit verzekerd


Alle THORO producten worden vervaardigd volgens de strengste normen en geruggensteund door de onderzoeks- en ontwikkelings- faciliteiten. De productie-eenheid in Ham, België is geregistreerd onder EN ISO 9001 en ISO 14001.